Lauderman

Shop

Cum cumpar

SC LAUDERMAN PRODUCTIONS SRL

CUM CUMPAR?

SC LAUDERMAN PRODUCTIONS SRL

CUM CUMPĂR

 

Stim cat de importanta este achizitia mobilierului pentru tine si familia ta, de aceea in momentul plasarii unei comenzi catre LAUDERMAN INTERIORS consideram ca esti de acord cu termenii si politica companiei referitor la transport,montaj, garantii , asa cum sunt prezentate pe www.lauderman.ro .

CUM COMAND :                             

In cazul in care produsele sunt pe stoc , plata se va face cu numerar in LEI integral inainte de livrare sau la ridicarea mobilei de la sediul firmei . Plata prin Ordin de plata se va face doar in baza facturii proforme emise de LAUDERMAN PRODUCTION SRL in urma confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra.

In cazul in care mobilierul dorit nu este in stoc ,puteti plasa o comanda telefonic la numarul : 0755906235 sau pe adresa de e-mail office@lauderman.ro , dupa care veti primi factura proforma ce va contine datele de identificare ale dumneavoastra sau ale firmei ,produsele comandate si totalul de plata,  pe baza caruia sa puteti achita avansul de 30% in contul firmei noastre : RO98BTRLRONCRT 022 464 6401 deschis la Banca Transilvania . Dupa realizarea comenzii,veti fi contactat telefonic pentru a achita si restul de plata .

Indiferent de varsta, expertii nostri iti vor crea mobila perfecta pentru dormitorul visat. Stilul, culorile si finisajele sunt alese special pentru tine, personalizate, astfel incat tu sa ai parte de nopti linistite si dimineti revigorante.