Lauderman

Shop

Termeni si Conditii

SC LAUDERMAN PRODUCTIONS SRL

CUM CUMPAR?

SC LAUDERMAN PRODUCTIONS SRL

Stim cat de importanta este achizitia mobilierului pentru tine si familia ta , de aceea in momentul plasarii unei comenzi catre LAUDERMAN INTERIORS consideram ca esti de acord cu termenii si politica companiei noastre referitor la transport,montaj,garantii,etc ,asa cum sunt prezentate pe www.lauderman.ro

TRANSPORT :                      

Transportul in judetul BACĂU  costa 70 lei . In privinta transportului in tara ,va rugam sa ne contactati telefonic sau pe adresa de e-mail din rubrica CONTACT pentru a primi o oferta personalizata pentru transportul produselor dumneavoastra .

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a echipajului de transport cat mai aproape de accesul in imobil. Este important de retinut faptul ca echipajul nu are obligatia de a livra mobilierul pana in interiorul imobilului,apartamentului,casei,etc, pe scarile blocului sau de a-l urca la etaj , ci numai pana la limita proprietatii , aceste conditii fiind valabile si in cazul in care un produs trebuie returnat la fabrica in vederea examinarii sau remedierii acestuia daca face obiectul garantiei .

GARANTII :                                 

Termenul de garantie pentru produsele noastre este de 2 ani , fiind calculat de la data semnarii procesului verbal de receptie a mărfii sau a facturii , perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie daca este cazul . Garantia se ofera pentru produse ce vor fi folosite in mod obisnuit si in conditii normale si doar in scopul pentru care au fost fabricate ,tinand cont de faptul ca aceste produse se vor uza de-a lungul anilor chiar in conditii normale de folosinta . Produsele vor fi exploatate in limitele normale de umiditate relativa a aerului de 50-70 % si temperatura de 10-30 grade celsius .

Conditii de neacordare a garantiei : pentru uzura normala a produsului , pentru aparitia unor defecte dupa receptia produsului ca urmare a manipularii,montarii,instalarii acestuia de catre cumparator  sau terti , pentru schimbarea culorii tapiteriei ca urmare  a expunerii la soare si raze ultraviolete sau a unor surse de caldura sau apa ,pentru migrarea culorilor de pe alte produse de imbracaminte pe tapiteria mobilierului,pentru defecte aparute ca urmare a umiditatii sau folosirii de produse de curatare neadecvate ,pentru ruperea sau zgarierea produsului de catre animalele de companie sau ca urmare a manipularii defectuase a cumparatorului.

Indiferent de varsta, expertii nostri iti vor crea mobila perfecta pentru dormitorul visat. Stilul, culorile si finisajele sunt alese special pentru tine, personalizate, astfel incat tu sa ai parte de nopti linistite si dimineti revigorante.